Over Korda

Korda - interieurbouwers en - ontwerpers
1. Retail projecten.

Sinds 2011 richten wij ons op Retail projecten met name in de Benelux, Duitsland, Polen, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland en de Scandinavische landen.

2. Volledige spectrum van werkzaamheden.

Wij zijn een interieurbouwbedrijf dat het volledige spectrum van werkzaamheden voor het bouwen/verbouwen en inrichten van ruimtes tot haar expertise heeft gemaakt.

Afbeelding1 redenen
Afbeelding2 redenen cirkel-achtergrond
3. Uitgebreid netwerk.

Wij zijn zo georganiseerd, dat elk project/klant onder de verantwoordelijkheid van één projectmanager valt,

en die alle communicatie, werkzaamheden verricht om het project binnen de geplande tijd te realiseren. Deze projectmanager wordt afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project geassisteerd door een projectleider c.q. bouwleider die op locatie de activiteiten begeleidt en controleert. Door deze directe wijze van werken en organiseren zijn wij in staat diverse projecten op meerdere locaties in Europa tegelijkertijd uit te voeren.

 

Naast onze eigen teams hebben wij een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties in de diverse landen die reeds jarenlange ervaring hebben in het werken met internationale teams. Dit gecombineerd met lage overheadkosten van KORDA Nederland hebben wij een zeer concurrerend bedrijfsconcept ontwikkeld dat in de Europese markt als redelijk uniek is aan te merken.

Onze klanten

Wij hebben door de jaren heen al een respectabele klantenkring opgebouwd, waar we uiteraard trots op zijn.

 

Neem een kijkje in onze portfolio

Portfolio
Over Korda

Turn Key

Over Korda

Wij zijn gespecialiseerd in het sleutel klaar (Turn-key) opleveren van winkel- en overige commercieel benutte ruimtes door geheel Europa.