Wat we doen

Turn key

Een pand zo opleveren dat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om uw winkel / onderneming te kunnen starten – dan hebben we het over een Turn Key oplevering.

U kunt bij ons terecht voor dit complete full service pakket. Wij regelen dan alles,  vanaf de eerste schets tot aan de oplevering van het project.

Onze projectleiders zorgen voor een optimale coördinatie en zijn 24 uur per dag bereikbaar om er voor te zorgen dat de vooraf besproken en vastgelegde afspraken worden nagekomen en dat alle werkzaamheden binnen de afgegeven planning wordt gerealiseerd.

Neem contact op

Restyling

Om succesvol in een markt te zijn, speelt, naast de eigenschappen van het product / dienst ook de fysieke omgeving een belangrijke rol.

Wij kunnen als interieurbouwer hier een belangrijke factor in zijn, door een juiste advisering in materiaal- en kleurkeuze welke er voor zorgen dat het gewenste imago wordt ondersteunt.

Een volledige restyling van een concept behoort ook tot de mogelijkheden die in samenwerking met designers / ontwerpers wordt gerealiseerd.

Maatwerk

Het woord maatwerk zegt al precies wat ermee bedoeld wordt namelijk het produceren en leveren van individuele producten volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Iedere organisatie wil zich als uniek profileren en laat daarvoor een eigen en individueel concept maken. Dit concept kan worden onderstreept door vorm en gebruik van diverse materialen en combinaties daarvan.

KORDA Nederland kan deze individuele items voor u laten tekenen en produceren en adviseert u daarbij in maatvoering en technische uitvoerings- mogelijkheden.

Daarbij is niet alleen het ontwerp en het gebruik van materialen van belang maar ook het installeren en de wijze van verpakken.

van engineering tot projectmanagement

Project- en Bouwmanagement Er wordt een persoonlijk projectteam samengesteld dat de verantwoordelijkheid voor het totale project heeft en voor u steeds bereikbaar is met één aanspreekpartner.

De projectleider is verantwoordelijk voor:

  • De planning met alle overleg en bouwvergaderingen
  • Kosten- en tijdbewaking gedurende de looptijd van het project
  • Kwaliteitscontrole
  • Afname en overdracht aan opdrachtgever binnen de vooraf geplande termijn

Onze projectleiders zorgen voor een optimale coördinatie en zijn 24 uur per dag bereikbaar om er voor te zorgen dat de vooraf besproken en vastgelegde afspraken worden nagekomen en dat alle werkzaamheden binnen de afgegeven planning wordt gerealiseerd.

Afbeelding1 engineering tot projectmanagement
Afbeelding2 engineering tot projectmanagement

Ontwerp Heeft u misschien een nieuw concept of ontwerp nodig, dan kunnen wij u samenbrengen met een geschikte designer of designbureau. Wij hebben een uitstekend netwerk van bureaus die voor elk nieuw idee een toepasbaar, eigentijds design kan ontwikkelen.

 

Vraag ons!

Warehousing / Logistiek KORDA Nederland kan door haar eigen opslag mogelijkheden voor een snelle en vlekkeloze afhandeling zorgen van onderdelen die tijdens de inrichting van projecten benodigd worden.

In Winterswijk beschikken we over een hal van ruim 1200m2 voor een eventuele opslag. Hierdoor kunnen we onze klanten gemakkelijk en snel bevoorraden.

 

Wij hebben ook een ruime ervaring in de export van winkelinrichtingen over de gehele wereld. Onze medewerkers kunnen u daarbij een waardevolle ondersteuning bieden.

 

Afbeelding3 engineering tot projectmanagement
Afbeelding4 engineering tot projectmanagement

Engineering / Constructie KORDA Nederland heeft haar eigen engineeringexperts. Deze hebben de competentie om zeer uiteenlopende designprojecten te tekenen en door middel van, in eerste instantie sampling, te construeren.

 

Na de definitieve goedkeuring kunnen dan bijvoorbeeld seriematige versies worden geproduceerd.

Productie KORDA Nederland kan beschikken over verschillende productiefaciliteiten in Duitsland.  Hierdoor zijn projecten, die een speciale en individuele productiemethoden vereisen, gemakkelijk door ons te realiseren.

 

Voor grotere projecten hebben wij een globaal netwerk aan producenten die alle seriematige wensen maar ook uitzonderlijke kunnen leveren.

Installatie / Service Door onze goede samenwerkingen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in het monteren en bouwen van inrichtingen kan KORDA Nederland gebruik maken van verschillende montageteams.

 

Onze teams zijn qua expertise op elkaar afgestemd en kunnen door heel Europa voor diverse projecten worden ingezet.

 

Wij begrijpen dat we het verschil kunnen maken door u als klant maximaal te bedienen en u te voorzien van de juiste service. Bij problemen en / of onderhoud lossen wij dit direct en ter plaatse voor u op.

Onze klanten

Wij hebben door de jaren heen al een respectabele klantenkring opgebouwd, waar we uiteraard trots op zijn.

 

Neem een kijkje in onze portfolio

Portfolio